Forum izviđača Zenice, BiH ali i Balkana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum izviđača Zenice, BiH ali i Balkana

Mjesto susreta izviđača na internetu

PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  TražiTraži  Latest imagesLatest images  LoginLogin  RegistracijaRegistracija  

World scout moot 2010

Go down 
2 posters
AutorPoruka
jana

Broj komentara : 1
Registration date : 2009-09-06

World scout moot 2010 Empty
KomentarNaslov komentara: World scout moot 2010   World scout moot 2010 Icon_minitimeSun Sep 06, 2009 2:05 pm

Zdravo!

Zovem se Jana i dolazim iz sLOVEnije! Zanima me jeli netko ide na World scout moot u Keniju 2010. godine?? zanima me koliko košta tabornina kod vas - jer kod nas mislim da neče biti odprave, tako da mi treba da se priključim drugi državi.

Hvala puno u pomoć,
jana
Na vrh Go down
emir_scout
Admin
Admin
emir_scout

Broj komentara : 61
Mjesto : Zenica BiH
Registration date : 2008-04-24

World scout moot 2010 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: World scout moot 2010   World scout moot 2010 Icon_minitimeMon Sep 07, 2009 8:07 am

jana (citat):
Zdravo!

Zovem se Jana i dolazim iz sLOVEnije! Zanima me jeli netko ide na World scout moot u Keniju 2010. godine?? zanima me koliko košta tabornina kod vas - jer kod nas mislim da neče biti odprave, tako da mi treba da se priključim drugi državi.

Hvala puno u pomoć,
jana

Zdravo jano ... sad tacno neznamo da li ce i koliko nasih predstavnika ici na world scout moot u keniju tako da ti trenutno nista nemogu tacno rec ... emirserdarevic@hotmail.com evo ti moj msn pa me dodaj da ti mogu javit ukoliko bude nekih informacija ...
Na vrh Go down

World scout moot 2010
Na vrh 
Stranica 1/1